10 september 2024

Zanders vergroot footprint in de VS en versterkt leiderschap met nieuwe partner Karsten Kohl

Zanders vergroot footprint in de VS en versterkt leiderschap met nieuwe Partner Karsten Kohl 

 

Utrecht, Nederland - 10 september 2024 - Karsten Kohl treedt in dienst bij Treasury & Risk adviesbureau Zanders als partner in de VS. Met zijn gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van SAP Treasury-implementaties biedt hij ondersteuning bij wereldwijde transformatieprojecten. 

Karsten brengt met zijn consultancy-achtergrond vergaande ervaring mee in grootschalige treasury transformatieprojecten waarbij nauw wordt samengewerkt tussen on-site en nearshoring teams. Daarnaast heeft Karsten brede kennis over het implementeren van innovatieve technologie binnen het treasury- en risicodomein. Zijn expertise sluit aan bij Zanders' missie om waarde te vergroten door financiële performance te leveren aan onze klanten. 

Laurens Tijdhof, CEO van Zanders: “We zijn erg blij dat Karsten zich bij ons aansluit als Partner in de VS. Ons lokale team heeft nu een volledige dekking van kust tot kust met strategische hubs in New York, Chicago, Houston en de San Francisco Bay Area. Onze internationale klanten zullen profiteren van Karsten's diepgaande kennis, ervaring en staat van dienst.” 

Karsten Kohl: “Ik kijk ernaar uit om onze gezamenlijke groeiambities bij Zanders te realiseren. Het team heeft mij met open armen ontvangen en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen een succesvolle toekomst tegemoet gaan.” 

Paul DeCrane, Partner & Americas Practice Leader bij Zanders: “We zijn verheugd om Karsten in ons team te verwelkomen. Zijn gespecialiseerde kennis en ervaring sluiten perfect aan bij onze ambitie om onze groei in de VS te versnellen op het gebied van treasury transformatie. We zijn ervan overtuigd dat hij van grote toegevoegde waarde zal zijn binnen ons team.” 

Internationale en lokale groei 
Eerder dit jaar (mei 2024) benoemde Zanders Dan Delean tot Managing Director van het nieuwgevormde Amerikaanse Risk advisory kantoor. Zanders ziet uitbreiding op de Amerikaanse markt als een belangrijke stap om haar internationale aanwezigheid te vergroten en tegelijkertijd lokale betrokkenheid te onderstrepen. Het adviesbureau bevindt zich in een sterke positie om deze markt met een toegewijde aanpak te bedienen. Door te investeren in gespecialiseerde kennis is Zanders uitgegroeid tot een wereldwijde financiële performance partner op het gebied van treasury, risk en technologie.