Infront lanceert geïntegreerde Assetmax SaaS-wealth managementproducten in Benelux met luiden van Euronext-gong 

Infront lanceert geïntegreerde Assetmax SaaS-wealth managementproducten in Benelux met luiden van Euronext-gong  

Amsterdam, mei 28 – Infront, Europees marktleider in wealth managementoplossingen, breidt haar Benelux-productportfolio uit met Infront Assetmax wealth management dat bestaat uit onder andere portfolio management, reconciliatie, trading, reporting en CRM (KYC/AML) toepassingen. Dankzij deze geïntegreerde SaaS-oplossing kunnen wealth managers zich concentreren op het runnen van hun bedrijf en tegelijkertijd de schaalbaarheid, flexibiliteit en performance verbeteren, terwijl de kosten en complexiteit afnemen.

Zlatko Vucetic, CEO, Infront: “We hebben anderhalf jaar de tijd genomen om de producten van Assetmax te integreren in ons aanbod en de producten aan te bieden aan onze klanten in de DACH-regio. Gedurende deze periode hebben onze teams in samenwerking met de klant de producten verder geperfectioneerd. Het SaaS-karakter van deze geïntegreerde oplossing helpt wealth managers bij de focus op hun eigenlijke werk zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over technologie. We zijn er dan ook van overtuigd dat dit het juiste moment is om onze groeiambities waar te maken en de Infront Assetmax SaaS-wealth managementproducten ook beschikbaar te stellen in de Benelux.”

Ter gelegenheid van dit feit zullen Zlatko Vucetic en Danny Bresseleers (General Manager Infront Benelux), op dinsdag 28 mei door een slag op de Euronext-gong in Amsterdam de beursdag openen. Danny Bresseleers: “Ik geloof sterk dat door een uitgebreider productportfolio aan te bieden in de Benelux, we nog meer waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. De nieuwe Assetmax SaaS-wealth managementproducten bieden onze klanten een vernieuwende ervaring op het gebied van portefeuillebeheer met multi-custody portfoliomanagement, compliant CRM, advanced trading en dynamische klantinteractie via portals. Ik ben ervan overtuigd dat we ook in de Benelux hiermee het succes van Infront kunnen voortzetten en onze klantenbase voor family offices, vermogensbeheer en private banking verder kunnen uitbreiden dan de 500 die we nu al bedienen.”