09 april 2024

Cognito Amsterdam versterkt het team met twee nieuwe collega’s

Cognito Amsterdam versterkt het team met twee nieuwe collega's

Amsterdam, 3 april 2024 – Cognito Amsterdam breidt het team uit met twee nieuwe collega’s. Maxime Helle-de Groot en Bryan Verhage zullen het event- en het content-team van Cognito Amsterdam versterken. 

Maxime Helle-de Groot gaat aan de slag als Project Manager Events en is onder meer verantwoordelijk voor het jaarlijkse Fund Seminar voor vermogensbeheerders eind september, maar ook voor de andere events die Cognito organiseert voor haar klanten. Maxime heeft een ruime achtergrond als Event- en Projectmanager in de financiële sector en werkte voorheen onder meer bij CFF Communications. 

Bryan Verhage neemt de rol van Content Manager op zich en versterkt het content-team van Cognito. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met contentcreatie en accountmanagement. Bryan heeft veel ervaring als Content Executive in de B-to-B-eventsector in Nederland en de DACH-regio.   

Richard Neve, Managing Director, Cognito Amsterdam reageert: “We zijn blij met de komst van Maxime en Bryan. Dit onderstreept de groeiende vraag van onze klanten naar expertise in eventorganisatie en B-to-B-content. Met hun ervaring kunnen we onze dienstverlening in deze gebieden verder optimaliseren en de volgende stap zetten in onze groeiambities.”  

__________________________________________________________________________________