26 juli 2023

Cognito Amsterdam breidt uit met nieuw talent

 

Cognito Amsterdam breidt uit met nieuw talent

 

Amsterdam, 26 juli 2023 Cognito Amsterdam versterkt het multinationale team met twee aanwinsten: Tibbe Dolman start als Account Executive en Roel Smink als Junior Project Manager Events. Het marketing- en communicatiebureau voor de financiële en Tech sector zet met de nieuwe teamleden een volgende stap in het realiseren van de groeiambities. 

 

De nieuwe medewerkers versterken het multinationale team van 15 PR- en marketingprofessionals. Tibbe Dolman treedt in dienst als Account Executive. Hij heeft een journalistieke achtergrond met ervaring in de auto- en motorsportsector en is gespecialiseerd in storytelling en contentproductie. In zijn nieuwe rol richt Tibbe zich op Public Relations en Nederlandstalig geschreven content voor klanten binnen de financiële- en tech-industrie. 

 

Roel Smink voegt zich bij het team als Junior Project Manager waar hij Fund Seminar, het jaarlijkse evenement voor onafhankelijke vermogensbeheerders, en andere evenementen georganiseerd door Cognito zal plannen en beheren. Voorafgaand aan Cognito heeft Roel meer dan twee jaar ervaring opgedaan in het organiseren van festivals en bedrijfsevenementen. In het verleden was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de opbouw van podia, en het facilitair-, beveiligings- en veiligheidsmanagement van evenementen. 

 

Multidisciplinair 

Cognito Amsterdam specialiseert zich in PR, Communicatie en Marketing in de financiële en Tech sector. Het bureau werkt voor klanten zoals Achmea, Money20/20 en Peaks, waarbij het onder andere jaarverslagen, PR, (digitale) content, social media en events verzorgt. Bovendien organiseert het bureau het eigen sectorplatform Fund Seminar, met ieder jaar een fysiek event in september. 

 

Chris Peters, Managing Director, Cognito Amsterdam, vertelt over de aanwinsten: "We zijn verheugd om zowel Tibbe als Roel te verwelkomen in het Amsterdamse team. Ze brengen ieder een expertise met zich mee op het gebied van journalistiek, marketing en evenementenorganisatie die het uitgebreide aanbod van Cognito verder zullen verbeteren. Zo zetten we weer een stap vooruit richting het realiseren van onze ambitieuze groeiplannen."

 

__________________________________________________________________________________